Skip to content

Vragen? Neem contact op

Veelgestelde vragen

Algemeen

De Propout wordt altijd uitgeleverd via Borgh. Het is gebruikelijk dat als wij de bestelling op werkdagen voor 14:00 ontvangen dat wij deze dezelfde dag nog versturen met de DPD.

Propout is een uniek een systeem dat ontwikkeld is door de R&D afdeling van Borgh. Dit betekent dat het alleen te verkrijgen is bij de Borgh vertegenwoordigers en online in de Propout Shop.

In de webshop kunt u betalen met:
– iDEAL
– Creditcard
– Achteraf

Alle betaalmethoden zijn gratis, wij rekenen geen betaalkosten maar wel een betaalkorting (4%) als u kiest voor iDEAL. U bent hiermee ook verzekerd van een Propout. Alleen als u niet bij Borgh bekend bent en u kiest voor achteraf betalen zijn wij genoodzaakt om een credietcheck uit te voeren. Wij zullen u hiervan op de persoonlijk op de hoogte stellen.

Retourneren van de Propout kan onder de volgende voorwaarden:

U meldt uw retour aan binnen 14 dagen na ontvangst van de Propoout
Hierna krijgt u nog eens 7 dagen de tijd om uw product te retourneren.
Retourneren doet u in originele staat en verpakking. U mag het product gerust bekijken en uit de doos halen alleen u mag het product niet gebruiken. U kunt hierbij denken aan: aan uw boor monteren of zelf boren.
Na de 14 dagen is het niet meer mogelijk om uw product te retourneren.
Bij Borgh zijn wij verzekerd van een hoge kwaliteit en deze zekerheid willen wij ook aan u als klant meegeven. Mocht u ontevreden zijn over de kwaliteit of het resultaat dan starten wij hier voor u een R&D procedure voor op. Deze procedure is kosteloos en wij gaan opzoek naar een passende oplossing voor uw probleem. Om het probleem duidelijk te krijgen hebben wij uiteraard wel een duidelijke situatieschets nodig en kan er meerdere malen contact worden gezocht vanuit onze R&D.

Uiteraard kan de uitkomst van deze procedure zijn dat u uw geld teruggestort krijgt. Wij nemen uw klachten daarom ook zeer serieus.

Retour aanmelden kunt u doen via (contact link)

U krijgt van ons een Retournummer en deze kunt u op het verzendetiket schrijven. Let op: schrijf deze niet op de Propout zelf.

Uiteraard staat de veiligheid van uw gegevens bij ons centraal. Wij maken daarom voor uw gegevens gebruik van een HTTPS verbinding. Deze is te herkennen aan het slotje in de URL balk.

Deze HTTPS verbinding zorgt ervoor dat alleen wij uw gegevens kunnen lezen.

Naast uw gegevens is de veiligheid van de betaling van zeer groot belang. Wij hebben ervoor gekozen om deze bij de Payment service provider Mollie neer te leggen. Zij kunnen de veiligheid van de betaling garanderen.

Verder worden alle algemene voorwaarden van Borgh gehanteerd.FD

Bestelling plaatsen

Bestellingen plaatsen doet u bij Propout in 4 simpele stappen.

Zoek uw gewenste artikel(en) die u wilt kopen en leg deze met de oranje knop in uw digitale winkelmandje. U kunt nu nog verder winkelen of verder gaan met de bestelling.

Om de bestelling compleet te maken vragen wij u al de benodigde gegevens in te voeren in onze checkout

Kies één van onze betaalwijzen (link betaalmogelijkheden)

– Achteraf betalen
– iDEAL
– Creditcard
Controleer nogmaals of alles klopt.
Veilig betalen in onze secure checkout.

Als uw bestelling heeft geplaatst dan ontvangt u na ongeveer 30 minuten een email van ons met het besteloverzicht. Mocht u deze na 30 minuten niet ontvangen hebben neem dan even contact met ons op via (contact link)

De levering van de pre-order staat gepland op 24-juni. Wij zullen u op de hoogte houden van uw bestelling.

Bestelling wijzigen of annuleren

Heeft u per ongeluk een foutje gemaakt. Dat is helemaal geen probleem wij willen dat zo snel mogelijk oplossen. Hieronder vindt u een schema wat u kunt doen.

Nee → Stuur ons zsm een bericht met de wijziging of annulering met het bijbehorende ordernummer. Kijk hieronder voor de (contact).

Ja.↓

Is de bezorger bij u langs geweest?

Nee → weiger u pakket op de bouwplaats zodat wij u hier later over kunnen contacten.

Ja → Geen probleem, U kunt het pakketje naar onderstaande adres retourneren.

Borgh B.V.
De Steiger 71-73
NL-1351 AE Almere-Haven

De Propout wordt normaal gesproken direct uitgeleverd. Mocht u tussentijds nog vragen hebben over uw bestelling dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Borgh B.V.
tel: +31 (0)36 53 59 333
mail: info@borgh.net

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via het onderstaande telefoonnummer.